Centre of Excellence metabolic surgery

Bariatrische chirurgie

Onder bariatrische chirurgie worden alle operaties verstaan die tot doel hebben om het gewicht te verminderen. Hier zullen we nader ingaan op maagverkleiningen door middel van chirurgie. Enkele voorbeelden van maagverkleiningen zijn de gastric bypass, gastric sleeve, gastric wrap, maagband of een maagballon.

OB Klinika (ISO 9001 gecertificeerd) is o.a. gespecialiseerd in chirurgische behandelingen van patiënten met ernstig overgewicht. Omdat iedereen anders is hanteert OB Klinika een individuele aanpak en levert maatwerk, dwz dat de behandeling van overgewicht gericht is op uw probleem en uw persoonlijke omstandigheden.

Als u vele lastige programma’s voor gewichtsverlies en een gezonde levensstijl uitgeprobeerd heeft en deze toch mislukt zijn, dan moet u misschien toch gaan denken aan bariatrische chirurgie. Dit is een zeer effectieve en langdurige oplossing voor obesitas en het diabetes type 2 probleem.
Hoewel bariatrische chirurgie een zeer effectieve manier is om af te vallen, is het erg belangrijk dat de patiënt zijn levensstijl veranderd om de behandeling tot een volledig succes te maken.

Maagverkleining opties

Info Gastric Bypass
Info Gastric Wrap
Info Gastric Sleeve

Het belangrijkste voor ons is de hoogste kwaliteit zorg voor onze patiënten. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door OB Klinika in Praag, het is een top kliniek waar per jaar honderden operaties tegen overgewicht uitgevoerd worden. OB Klinika voert meer dan 40% van alle bariatrische behandelingen die in de Tsjechië uitgevoerd worden.
De OB Klinika kliniek is dan ook één van de meest geavanceerde obese centra op Europees niveau. Professor Martin Fried is hoofd van deze kliniek en de belangrijkste chirurg, hij is verder de president van de Tsjechische Bariatrische afdeling en de Executive Director van de Europese afdeling van het IFSO (Internationale Federatie voor de Chirurgie van Zwaarlijvigheid).
Dit is een zorg centrum voor operaties voor mensen met ernstig overgewicht. Dit is erkend door de IFSO, de overkoepelende organisatie van bariatrische en metabole chirurgie in Europa.
Zie ook:
http://www.ifso.com/ The International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO).
http://www.eac-bs.com/site/ en http://www.eac-bs.com/site/index.php/scientific-board
Centres of Excellence (COE) is de European Bariatric and Metabolic Surgery        
European Accreditation Council for Bariatric Surgery (EAC-BS).zij kunnen de status van Centre Of Excellence toekennen.

Indien de behandeling niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar maar deze is wel medisch noodzakelijk, dan is er ook een mogelijkheid op teruggave via de inkomstenbelastingen.

OB Klinika kliniek film operaties tegen overgewicht

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.