Prijs voor de behandeling:
De prijs is inclusief: Transfer van en naar de luchthaven in Brno, transfer van en naar de kliniek en uw accomodatie, consult, Pre-operatie test, verblijf in een 5* kamer in de kliniek, de operatie, narcose, verpleging, alle medicatie, materiaal, voeding, documenten voor de huisarts, bevestiging om te mogen vliegen.

Operaties tegen overgewicht

Behandeling Verblijf in de kliniek is inbegrepen Standaard pakket prijs Aanbevolen verblijf in Brno na verblijf kliniek
Operaties tegen overgewicht Aantal dagen in de kliniek  De prijs is inclusief Prijs voor de behandeling Niet inbegrepen in de prijs
Gastric wrap/ Plication 4 dagen Consult, pre-operatie testen, operatie, narcose, 4 dagen verblijf in de kliniek, incl. 1 nacht op de IC, alle materiaal, voeding, medicijnen, na de operatie € 5.750 5 dagen
Maagband of Gastric band 4 dagen Consult, pre-operatie testen, operatie, narcose, verblijf in de kliniek 4 dagen, incl. 1 nacht op de IC, alle materiaal, voeding, medicijnen, na de operatie € 6.400 5 dagen

NIET INBEGREPEN:
De reis naar Tsjechië, overnachting in een hotel, extra’s, o.a. vertaaldiensten, extra’s voor een metgezel die mee komt met de patiënt.
Prijzen zijn indicatief. Omdat iedereen anders is en andere wensen heeft kunnen de prijzen verschillen. Vraag daarom altijd een prijsopgave aan.
Als u kiest voor een andere luchthaven ipv Brno en wij moeten u vervoeren, dan komt er een extra vergoeding bij van ± €120,- enkele reis (bijvoorbeeld de luchthaven van Praag, Wenen of Bratislava).

Indien mogelijk is het altijd goed om een metgezel mee te nemen.

Als de behandeling niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar maar deze is wel medisch noodzakelijk, dan is er ook een mogelijkheid op teruggave via de inkomstenbelastingen.

Fouten en prijs wijzigingen voorbehouden.