OB Klinika

De luxe OB Klinika is een zeer moderne internationaal erkend en gecertificeerd kliniek gespecialiseerd in esthetische chirurgie, cosmetische correcties en operaties tegen overgewicht (obesitas).
Hier kunt u behandeld worden voor o.a. borstcorrecties, facelift enz. maar ook voor obesitas en stofwisseling aandoeningen, u kunt er ook terecht voor hoogwaardige medische diensten zoals IVF en bariatrische chirurgie. OB Klinika heeft uitstekende operatiekamers.
Dat u op het hoogste niveau behandeld wordt, wordt gegarandeerd door:
Prof. Dr. Martin Fried, PhD – CEO en hoofd van OB klinika . Hij is ook Executive Director van de Europese afdeling v/h IFSO (Internationale Federatie voor de Chirurgie van Zwaarlijvigheid ).
OBKlinika voldoet aan de hoogste normen om uw verblijf met eventueel een privé assistent vanaf het begin zo aangenaam mogelijk te maken. Deze kliniek bevindt zich in het centrum van Praag. Indien gewenst regelen wij voor en na de behandeling een leuke appartement of hotel.

Klik hier voor foto’s van Carl XVI Gustav Koning van Zweden op bezoek in het OB Klinika kliniek

Klik hier voor een 3Dtour door het OBKlinika Kliniek

Wij zijn er trots op dat het OB Klinika kliniek gekozen is als het opleidingscentrum voor medische studenten van de First Medical Faculty of Charles University. Verder bewijs OB Klinika zijn leiderschap op de lokale markt van de gezondheidszorg omdat het is gekozen door de farmaceutisch multinational Johnson & Johnson tot opleidingscentrum van het bedrijf voor het Midden- en Oost- Europese regio en zij werken samen aan belangrijke onderzoeken met het Imperial College in Londen, en het Sahlgrenska University ziekenhuis in Zweden.

Centre of Excellence metabolic surgeryOB Klinika is ISO 9001:2000 gecertificeerd.
ISO 9001:2000 is de internationaal erkende norm om het kwaliteitsmanagement systemen te waarborgen voor mensen, infrastructuur en de werkomgeving die nodig zijn voor de uitvoering en verbetering van het kwaliteit systemen, om te kunnen voldoen aan de zeer hoge normen die onze patiënten van ons verwachten.

Deze kliniek is één van de meest geavanceerde obesitas centrum op Europees niveau. Zij zijn erkend door de IFSO, de overkoepelende organisatie van bariatrische en metabole chirurgie in Europa. Voor meer info zie Operaties tegen overgewicht

 

OB klinika biedt medische diensten in de volgende gebieden:
✓ Plastische chirurgie
✓ Obesitas behandelingen
✓ Tandheelkundige behandelingen
✓ Behandeling van diabetes type 2
✓ In vitro fertilisatie (IVF)
✓ Complexe cardiologie
✓ Top kwaliteit gezondheid en herstel procedures in thermische Tsjechische SPA ressorts.
✓ Accommodatie privéappartementen en in luxe hotels
✓ Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken krijgt u bij aankomst een privé assistent toegewezen.
✓ En andere bijbehorende diensten die onze klanten graag willen.
✓ OB klinika is professioneel en goed geregeld. De kwaliteit van onze dienstverlening kan hierdoor eenvoudig gewaarborgd worden.

Zorgverzekeraars vergoeden uw behandeling ook in het buitenland.
Volgens de Nederlandse zorgverzekeringswet mag er geen onderscheid gemaakt worden als er medische hulp in Nederland of in het buitenland verleend wordt.

Bekijk hier onder de verschillende behandelingen bij OB Klinika

Buikwandcorrectie

Borstvergroting 

Operaties tegen overgewicht

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze behandelingen vul dan onze contact formulier in.