Waarom een behandeling in Tsjechië?
Tsjechië is sinds 2004 lid van de Europese Unie en voldoet aan de hoogste normen van de gezondheidszorg. De medische instellingen voldoen aan de hoogste eisen en de artsen in Tsjechië hebben een uitstekende reputatie, verder zijn de kosten voor het levensonderhoud relatief vrij laag, hierdoor kunnen de salarissen van het personeel en de prijzen voor dienstverlening zeer concurrerend zijn. U krijgt de beste kwaliteit voor een lagere prijs.
De Tsjechische professionals zijn gewend om buitenlandse patiënten te behandelen. Ze proberen zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen van hun cliënten en ze zijn zich bewust dat de patiënten ver van huis zijn. Praag is ±800 km van Arnhem verwijderd.

Waarom een behandeling via cosmetic-services.nl?
In samenwerking met de Tsjechische klinieken zal Cosmetic-Services er alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren tijdens uw besluitvorming maar ook daarna zullen wij er alles aan doen om uw behandeling in de Tsjechië zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij werken alleen met zorgvuldig geselecteerde klinieken en goed opgeleide artsen.
Samen met de Tsjechische klinieken zorgen wij voor een degelijk advies en ondersteuning tijdens het gehele proces vanaf uw besluit vorming tot na uw vertrek.
Indien gewenst zullen wij alle praktische zaken organiseren zoals uw transfer vanaf uw aankomst in Tsjechië, het begeleiden naar uw hotel en de kliniek, zorg dragen voor alle andere diensten o.a. de medische behandeling en indien gewenst, Spa wellness, toeristische rondleiding, culturele activiteiten, winkelen, sport, ontspanning, VIP service of zakelijke aangelegenheden.
Wij zijn volledige transparant en komen niet met verborgen extra kosten.

Welke garanties voor kwaliteit heb ik?
Wij doen alles aan om onze klanten vanaf het begin tevreden te stellen.
We schenken veel aandacht aan het herkennen van factoren die kunnen leiden tot mogelijke complicaties. Wij weten dat er altijd complicaties kunnen optreden maar we proberen ze te voorkomen door zoveel mogelijk naar uw volledige ziekte verleden te kijken en de daar bij behorende diagnose te stellen. De klinieken geven na de operatie ook duidelijke instructies aan de patiënt die opgevolgd moeten worden om te zorgen voor het meest optimale resultaat. Indien de klant niet tevreden is met het resultaat, zal de kliniek naar een passende oplossing zoeken. Hetzij door middel van een her-behandeling of een andere oplossing indien van toepassing.

Wie zal voor mij zorgen indien ik hulp nodig heb na een behandeling?
Nadat u ontslagen bent uit de kliniek en afhankelijk van de gekozen kliniek (en pakket) kunt u indien gewenst kiezen voor een persoonlijke assistent, coordinator of verpleegkundige hulp na uw operatie.
Op uw verzoek kunnen we ook andere ondersteuningen of activiteiten bieden zoals, een boeiende rondleiding door het historische Praag, culturele activiteiten, winkelen, sport, ontspanning, Spa wellness of secretariële ondersteuning voor uw business, enz.

Waarom moet u een aanbetaling doen?
U moet weten dat een operatie of een behandeling in een kliniek een complexe procedure is waarbij veel geregeld en gereserveerd moet worden zoals personeel (verplegend personeel, chirurg, anesthesist, enz.) de operatiekamer incl. apparatuur, verblijf in een kliniek, eventueel een hotel of appartement, enz. U begrijpt wel dat dit allemaal kosten met zich mee brengt.
U kunt het vergelijken met een vakantie die u boekt dan moet u ook een aanbetaling doen en vooruit betalen omdat de reis organisatie plaatsen moet reserveren in o.a. het vliegtuig, hotel, enz. U kunt de (aan)betaling meestal ook met een creditcard voldoen, afhankelijk van je kaart is deze betaling verzekerd en hoef je pas na 1 maand te betalen.
Voor meer informatie hierover zie onze algemene voorwaarden en die van de desbetreffende kliniek.

Hoeveel moet ik aanbetalen voor de reservering van mijn behandeling
De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van de gekozen kliniek en hoogte van het totaal te betalen bedrag, maar normaal ligt de aanbetaling rond de €500,- (±20 tot 30% v/h totaal bedrag).
De aanbetaling is o.a. voor de dienstverlening, zoals de operatie en huisvesting. De aanbetaling, kan o.a. via de bank of credit card.
Nadere informatie hierover krijgt u indien gewenst na het bespreken van uw wensen en mogelijkheden na een vrijblijvende e-mail consult met de chirurg.

Hoe kan ik betalen voor een behandeling?
U doet eerst een aanbetaling, via de bank of credit card. De overige kosten zullen bij de kliniek meestal na een (uitgebreide) consult maar voor uw behandeling betaald moeten worden maar dit kan ook per kliniek verschillen.

Wat gebeurt er als de chirurg tot de ontdekking komt dat u om wat voor reden dan ook niet geopereerd kan worden?
Er is slechts een minimale kans dat dit gebeurd we proberen dit te voorkomen door een gratis email- en indien gewenst Skype of telefonisch consult, voor uw komst in Tsjechië. De chirurg overweegt zorgvuldig alle risicofactoren en evalueert uw gezondheidstoestand op basis van de feiten die u invult op uw medische vragenlijst. Deze vult u in voordat u uit Nederland/Belgie vertrekt (wij hebben een Nederlandstalige versie hiervan). De klinieken waar wij mee samenwerken, gaan zeer zorgvuldig te werk. In het geval dat u nog steeds bezorgd bent over een mogelijk probleem, kunt u een preoperatieve consult door o.a. uw huisarts laten uitvoeren.

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.