Lipotransfer of lipofilling (Fat transfer)

Lipotransfer of lipofilling en met andere woorden vet verplaatsen. Op deze manier kan vet verplaatst worden van plaatsen waar de klant het niet wilt hebben naar plaatsen waar het aantrekkelijk uit zal zien. Bijvoorbeeld als u een liposuctie behandeling overweegt en u overweegt ook een borstvergroting, dan kan lipotransfer (is vet overdracht) een mooie manier zijn om dit in één behandeling te bereiken.
Lipotransfer kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met liposuctie en het vullen van de nasolabiale groeven bij de wangen (De nasolabiale plooi is de huidplooi die van de neusvleugel schuin naar de mondhoeken loopt deze is goed zichtbaar als u lacht). Het wel slagen van deze behandeling wordt gewaarborgd door het gebruik van de PureGraf technologie.

Lipotransfer borsten en billen Cosmetic-Services

Plekken voor lipofilling

Lipotransfer is een unieke en revolutionaire techniek, die nieuwe mogelijkheden biedt aan de plastische chirurgie. In plaats van kunstmatige stoffen te gebruiken, kunt u met lipotransfer uw lichaam vorm geven met uw eigen cellen! Dit komt omdat esthetische afwijkingen niet alleen veroorzaakt worden door overtollig vet, maar ook door een gebrek aan vet op bepaalde plaatsen.
Het vet dat na liposuctie overblijft, is de beste filler die het lichaam kan krijgen. Het bevat namelijk uitsluitend eigen cellen van het lichaam, die volledig door het lichaam zijn geaccepteerd. Door bij de lipotransfer techniek gebruik te maken van de Cytori Puregraft methode verhoogd men het aantal overlevende cellen.

Samenvatting:

Duur van de operatie: ± 1 uur
Verdoving: Lokaal
Verblijf in de kliniek: 0 dagen
Aanbevolen verblijf in Praag: 2 dagen na de behandeling
Verwijderen van hechtingen: 0
Eindeffect: 2 maanden
Bovenstaande kan per kliniek verschillen.

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.