Lasik (Laser Assisted In Situ Keratomileusis).

De Lasik behandeling wordt gebruikt bij mensen die bijziend of verziend zijn of een cilinderafwijking (astigmatisme) hebben.
Bij deze behandeling wordt de bovenste laag van het hoornvlies losgemaakt en wordt het flapje opengeklapt, het flapje is ongeveer 160 micrometer dik.
Hierna wordt met behulp van een laser de behandeling uitgevoerd.
Na de behandeling wordt het flapje terug geklapt deze hoeft niet gehecht te worden. De ingreep duurt slechts een paar minuten per oog.
Het genezingsproces na een LASIK behandeling verloopt vrij snel en vrij wel zonder pijn.
Het volledige herstel van het gezichtsvermogen duurt enkele dagen, hierdoor zal de patiënt zijn dagelijkse activiteiten weer snel kunnen hervatten.
De LASIK methode stelt hoge eisen aan de kliniek, de apparatuur en een ervaren chirurg, maar deze behandeling heeft veel voordelen zoals een nauwkeurige behandel methode, weinig pijn tijdens en na de operatie en een snelle genezingsproces. Daarom heeft deze behandeling de voorkeur boven een PRK behandeling.
Na de ooglaser behandeling raden wij u aan om een donkere zonnebril zonder oogsterkte mee te nemen, omdat daglicht fel aan uw ogen kan zijn.

LASIK behandeling Cosmetic-Services

Een Lasik behandeling

 

 

Verdoving + microkeratoom apparaat om flapje te maken.

 

 

Flapje +  Excimerlaserbehandeling

 

 

 

 

 

 

 

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.