ISCARE KLINIEK VOOR BARIATRISCHE CHIRURGIE

cosmetic-services_praag_ISCARE BARIATRISCHE CHIRURGIEHet gebouw ISCARE is gelegen in het centrum van Praag, naast de rivier de Vltava (de Moldau). Onze kliniek is binnen 30 minuten te bereiken via de pendeldienst vanaf de internationale luchthaven Vaclav Havel (Luchthaven van Praag).

De ISCARE kliniek biedt een aantal niet chirurgische obesitas behandelingen en sinds 2006 ook zeer succesvol bariatrische chirurgie. We kunnen met trots zeggen dat ISCare het grootste centrum voor chirurgische behandeling van obesitas in Tsjechië is en behoort tot de vijf grootste centra in Europa. Het team dokters bij ISCARE wordt geleid door hoofd chirurg Dr. Pavel Beňo, een expert op het gebied van bariatrische chirurgie.

Het centrum voor bariatrische chirurgie is gespecialiseerd het behandelen van obesitas boven BMI 35 (de behandeling van ernstige obesitas). Het is de prioriteit van ISCare om obesitas op zoveel mogelijke vlakken te behandelen met alle beschikbare methoden die de medische wetenschap biedt waarbij multidisciplinaire samenwerking van alle specialisten van het bariatrische team – obesitologen, voedingsspecialisten, gastro-enterologen, chirurgen, anesthesiologen en fysiotherapeuten een uitgangspunt is. De focus voor de bariatrische chirurgie is voornamelijk op de volgende behandenlingen:

Obesitas veroorzaakt veel ernstige ziekten. Om hun uitval te elimineren biedt ISCARE verschillende opties van conservatief tot chirurgische behandelingen voor patiënten met ernstige obesitas. Het kiezen van een specifiek type operatie is een professionele beslissing genomen na individueel overleg met elke patiënt. De portefeuille van bariatrische operaties in ISCARE omvat de volgende procedures:

Het gebouw ISCARE is gelegen in het centrum van Praag, naast de rivier de Vltava. Het is binnen 30 minuten gemakkelijk te bereiken via de pendeldienst van de luchthaven van Vaclav Havel.

Behalve voor lokale Tsjechische klanten, levert het team van ons centrum jaarlijks bariatrische chirurgie voor ongeveer 250 klanten, meestal uit het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en andere delen van West-Europa.