Informatie vóór vertrek voor een behandeling in OB-Klinika

Cosmetic-Services Telefoon services

Hoe werkt het

Lees eerst de informatie op onze website goed door.
Informatie vóór de aankomst voor een behandeling in het OB Klinika kliniek.

Als u geïnteresseerd bent kunt u ons een e-mail sturen met uw vragen en telefoonnummer. Indien u bij OBKlinika behandeld wilt worden dan kunnen wij de contact gegevens van deze kliniek naar u doorsturen of wij kunnen zorgen dat ze contact met u opnemen per e-mail, telefonisch of via Skype afhankelijk wat u wenst (dit is geheel vrijblijvend). Het team van deze kliniek zal contact met u opnemen, aandachtig luisteren wat uw vragen en wensen zijn, ze zullen u dan persoonlijk (in het Engels of Duits) alles uitleggen wat voor u van belang kan zijn over de medische behandeling, chirurgische ingrepen, prijzen en eventueel andere diensten.

Vraag een vrijblijvende afspraak of email consult aan.

Als u weet welke behandeling u wilt ondergaan dan kunt u een gratis email, telefonische of Skype consult met deze kliniek aanvragen (bij deze kliniek spreken ze Engels en Duits, Tsjechisch en Russisch).
U kunt aangeven welke data u zou kunnen en zij regelen de alles voor u met betrekking tot de behandeling en verblijf in Praag.
U wordt gevraagd om een medische vragenlijst in te vullen, als u een esthetische behandeling wilt ondergaan, dan wordt er gevraagd om foto’s van het gebied dat u wilt behandelen op te sturen.
Hierdoor kan de desbetreffende chirurg een beeld van het te behandelen gebied krijgen en daardoor kan deze behandeling op uw eisen en wensen afgestemd worden,  u zult een persoonlijk advies van  de specialist ontvangen.
Uw antwoorden op de medische vragenlijst zijn belangrijk om de mogelijke risicofactoren te kunnen bepalen.
Voordat u een reis boekt, is het belangrijk om met alle mogelijkheden rekening te houden en misschien komt u dan tot de conclusie dat een behandeling niet noodzakelijk is.
Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en we raden u aan om zo zorgvuldig mogelijk te handelen.
Indien gewenst kunt u ook een preoperatieve onderzoek door een specialist in Nederland of België uit laten voeren maar de resultaten hiervan mogen niet ouder zijn dan 2 weken en deze dienen voor de operatie voorgelegd te worden.
Indien de uitkomst van het consult vanuit medisch oogpunt bevredigend is en je denkt dat het door de chirurg voorgestelde behandeling de ideale oplossing voor jou is, dan kunt u een reservering maken. Wij sturen u een persoonlijke voorstel, inclusief de behandelingsdetails, alle organisatorische zaken met betrekking tot uw reis, in het bijzonder de accommodatie. U zult ook de algemene voorwaarden van Cosmetic-Services en die van OB Klinika ontvangen. Onze algemene voorwaarden kunt u ook op onze website lezen. Wij raden u aan om deze voorwaarden te lezen zodat u goed geïnformeerd bent. Om een datum te reserveren vragen wij om een aanbetaling te doen. U kunt de (aan)betaling meestal ook met een creditcard voldoen, afhankelijk van je kaart is deze betaling verzekerd en hoef je pas na 1 maand te betalen.
Na aanbetaling krijgt u een compleet overzicht van alle informatie met betrekking tot uw verblijf en een lijst van preoperatieve voorbereidingen.

Waarom moet u een aanbetaling doen?

U moet weten dat een operatie of een behandeling in een kliniek een complexe procedure is waarbij veel geregeld en gereserveerd moet worden zoals personeel (verplegend personeel, chirurg, anesthesist, enz.) de operatiekamer incl. apparatuur, verblijf in een kliniek, hotel enz. U begrijp wel dat dit allemaal kosten met zich mee brengt.
U kunt het vergelijken met een vakantie die u boekt dan moet u ook een aanbetaling doen en vooruit betalen omdat de reis organisatie plaatsen moet reserveren in o.a. het vliegtuig, hotel, enz.

Boek je reis en stuur de details zoals o.a. de manier van reizen eventueel het vluchtnummer, vliegmaatschappij, aankomst en vertrek, enz. naar ons of de desbetreffende kliniek zodat we weten waar en wanneer je opgehaald moet worden.

Indien u uw behandeling wilt financieren dan kunt u dat ook via ons regelen.

Voor meer informatie hierover zie ook de algemene voorwaarden.

Kliniek kosten in Nederland en België

Bij veel klinieken in Nederland en België zijn niet alle kosten inbegrepen, en moet u vaak bij betalen. Als u prijzen opvraagt bij deze klinieken vraag dan als echt alles inbegrepen is of als er nog bij komende kosten zijn want bij veel klinieken moet u extra betalen voor: Elastische kleding of een elastische bh, verblijf in de kliniek na de operatie, algehele narcose/verdoving, duurdere implantaten (wij gebruiken goede implantaten zie prijslijst), een consult. Bij ons is dit allemaal inbegrepen, inclusief verblijf voor en na de ingreep in een hotel of appartement. Transfer van en naar de luchthaven/station, persoonlijke assistent gedurende uw verblijf in Tsjechië, consult voor en na de operatie met de chirurg. Een verblijf in de kliniek is bij ons vaak ook langer dan bij een kliniek in Nederland of België.

De kosten voor een verblijf in een kliniek in Nederland of België kunnen algauw oplopen zie hier enkele voorbeelden:
Algehele narcose €500,-
Één overnachting €500.-
Één overnachting + algehele narcose kost al gauw €900,-.
Door u na een behandeling een korter verblijf of geen verblijf in hun kliniek aan te bieden kunnen klinieken besparen, dus als u prijzen met elkaar vergelijkt zorg dan dat u alle kosten mee neemt en geen appels met peren vergelijkt.