Een hyperhidrose behandeling

Transpiratie onder je oksels stoppen met Body Jet

Overmatige transpiratie of hyperhidrose is een aandoening dat bij ongeveer 1% van de bevolking voorkomt. Deze mensen zweten soms zelf bij koud weer, hetzij over het ​​hele lichaam of alleen op bepaalde plekken. Een hyperhidrose behandeling kan heel goed worden opgelost. Dit probleem kunnen wij o.a. op lossen met behulp van de Smart Lipo methode.
Dit is een zeer effectieve manier.  Plaatselijk worden zweetklieren vernietigd met behulp van licht energie van een laserstraal. In de meeste gevallen is dit een goede en langdurige oplossing.
Dit gebeurd met mbv een Body jet-apparaat. Het voordeel van deze werkwijze is dat deze ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is pijnloze methode voor het verwijderen van zweetklieren en de patiënt kan bijna onmiddellijk na de behandeling verder met het normale leven.

Een hyperhidrose behandeling cosmetic-services

Transpiratie stoppen

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.