Maak kennis met Gynem IVF kliniek

GYNEM IVF

GYNEM IVF is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van IVF behandelingen van buitenlandse patiënten. De kliniek is gevestigd in het hart van Europa – Praag – Tsjechië. De hoofdarts dr. Milaan Mrazek, heeft meer dan 19 jaar ervaring op het gebied van IVF. Tevens is GYNEM IVF de pionier van het medisch toerisme in Tsjechië. GYNEM IVF heeft inmiddels honderden patiënten succesvol geholpen. Hiermee heeft GYNEM IVF bewezen de behoeften van buitenlandse patiënten te begrijpen en goed te kunnen begeleiden.

Voor GYNEM IVF is het erg belangrijk dat u zich thuis voelt en voor u zelf de bevestiging heeft de juiste kliniek te hebben gekozen om deze behandelingen aan te gaan.Voor deze kliniek is het belangrijk om zoveel mogelijk barrières weg te nemen, daarom is er geen taalbarrière, omdat de medewerkers van de kliniek verschillende talen kunnen spreken (o.a. Engels, Duits, Frans en Spaans). Daarnaast zijn de medewerkers van GYNEM IVF er voor u en weten hoe belangrijk het is om u tijdens dit gehele traject goed te informeren. De medewerkers zijn zeer ervaren in het begeleiden van buitenlandse patiënten in dit emotionele traject.

In september 2013 is een gloednieuwe kliniek geopend. Het is een exclusief en zeer uniek nieuw gebouw, speciaal ontworpen alleen voor IVF-behandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologieën en methoden om de hoogste succesfactoren te behalen. Daarnaast voldoet GYNEM IVF aan alle vereiste Europese normen.