Fertiliteit IVF oplossingen

Cosmetic-Services Fertiliteits Problemen IVF

IVF overwegen

Ongeveer 15% van de koppels met een kinderwens raakt niet zwanger in het eerste jaar van het proberen. Deze problemen met fertiliteit kunnen verschillende oorzaken hebben, soms is alleen extra geduld een goede oplossing. Helaas is voor een deel van deze paren met fertiliteitsproblemen er meer aan de hand. Nadat het vermoeden ontstaat dat er meer aan de hand is wordt aansluitend een onderzoekstraject gestart. Hierbij kan zowel bij de vrouw als bij de man een mogelijke aantoonbare oorzaak worden gevonden. Soms is het vinden van de oorzaak niet zo eenvoudig.

Als de kinderwens blijft bestaan is het mogelijk om het IVF traject in te slaan, dit kan ook met donor. Bij Cosmetic-Services bemiddelen wij voor behandelingen in het buitenland. In Nederland is het alleen mogelijk om met verwante/bekende donoren te werken, terwijl in het buitenland mogelijk is om met anonieme donoren te werken.

Bij cosmetic-services ondersteunen wij in deze gevallen 2 behandeltrajecten voor problemen met fertiliteit.

Het proberen te realiseren van deze kinderwens kan een emotioneel en lichamelijk (voor de wensmoeder) bijzonder zwaar traject zijn. Bij de klinieken waarmee wij werken zijn de teams zich daarvan zeer bewust. Het koppel met deze sterke kinderwens wordt daarin goed ondersteund en begeleid.

Werken aan uw kinderwens

IVF gelukkig koppel