Dr. Skála is sinds 2007 lid van het cosmetische chirurgisch team bij de Kliniek voor Cosmetische Chirurgie aan de Faculteit van het Královske Vinohrady ziekenhuis in Praag, vanaf 2013 is hij  ook lid van het cosmetische chirurgisch team van het OB klinieka kliniek.

De Kliniek voor Cosmetische Chirurgie van de Faculteit van het Královske Vinohrady ziekenhuis is alom bekend, het is een geaccrediteerde opleidingsfaciliteit van het hoogste niveau. Deze Faculteit is een van de oudste werkplekken voor cosmetische behandelingen in Europa en wel sinds1948, het is daarmee de oudste werkplek voor cosmetische chirurgie in de Tsjechië. Dit ziekenhuis verzorgt ook complexe cosmetische behandelingen bijvoorbeeld  aangeboren afwijkingen zoals een hazenlip enz., en reconstructieve behandelingen na ernstig letsel, waaronder microchirurgie.

Dr Skála studeerde aan de Faculteit der Algemene Geneeskunde van het Charles Universiteit in Praag, hij studeerde daar in 2003 af. Van 2004 tot 2007 werkte hij bij de afdeling chirurgie in het ziekenhuis Brandýs nad Labem. In 2011 behaalde hij een Tweedegraads Certificaat in Cosmetische en Plastische Chirurgie.

Dr. Skála is lid van de Tsjechische Vereniging voor chirurgie, en neemt hij deel aan  congressen van de Tsjechische Vereniging voor Esthetische Chirurgie. Andere wetenswaardigheden zijn onder meer het behalen van de ingewikkelde Europese opleiding voor Surgery in Boedapest, Hongarije in2009, het afronden van de opleiding voor de toepassing van Princess ® vulstoffen in 2010, en de voltooiing in 2013 van de 5e Euroasian International Esthetische Chirurgie opleiding door het International Society of Aesthetic Plastic Surgery in Istanbul, Turkije.

MUDr. Martin Skála

Dr. Martin Skála