Body jet liposuctie methode 1 Body jet liposuctie methode Cosmetic Services

Body jet liposuctie is een nieuwe manier van liposuctie, deze wordt uitgevoerd met behulp van de liposuctie body Jet apparaat.
Het is een effectieve methode om snel en bijna zonder pijn van overtollig vet af te komen.

Voor de behandeling tekent de chirurg de plek(ken) af die behandeld moeten worden.
Het verschil ten opzichte van de traditionele liposuctie methode is o.a. dat de operatie vaak onder plaatselijk verdoving uitgevoerd wordt, i.p.v. narcose (dus de patiënt blijft bij bewust zijn) bij een uitgebreide behandeling is sedatie (lichte slaap) ook mogelijk, het dragen van compressiekleding wordt gereduceerd tot enkele dagen i.p.v. een aantal weken en de pijn na de operatie is minimaal. Verder zijn de littekens net als bij de traditionele methode minimaal.
Lopofilling is bij deze behandeling ook mogelijk.
In tegenstelling tot de traditionele liposuctie methode werkt Body Jet liposuctie met een pulserende waterstraal (waterspray). Bij dit proces gaat de arts ook met een canule in het lichaam hierbij worden de onderhuidse vetlaag met waterstralen vernietigt, tegelijkertijd wordt het vet uit jou lichaam verwijderd.
De herstel periode is vrij kort, hierdoor kunt u weer snel aan het werk dit is al na een paar dagen ±3 dagen.
Duur v/d behandeling is 1 tot 2uur.
De prijzen van deze behandeling liggen vaak lager dan bij de traditionele liposuctie behandeling.

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.