5 tips voor operatie in het buitenland

Voorafgaand aan het bezoek aan de kliniek voor een operatie of behandeling is het verstandig om een aantal zaken goed van te voren over na te denken. Hieronder noemen we 5 tips die u in overweging kunt nemen. Lees deze goed door en voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd via het formulier contact met ons opnemen.

5 tips voor operatie in het buitenland Tjechie Praag Cosmetic services– Kijk van te voren als u verlof kunt krijgen voor deze behandeling.
– In de herstelperiode kunt u de hulp en steun van familie en vrienden waarschijnlijk goed gebruiken. Houdt u er rekening mee dat u in veel gevallen (afhankelijk v/d de soort operatie) na de operatie niet mag sporten of fysiek zwaar werk mag verrichten. Regel de zorg voor de kinderen, indien nodig en mogelijk.
– Breng uw eigen kleding, handdoek, verzorgingsproducten, iets om te lezen en alles wat u nodig heeft mee om u zo comfortabel mogelijk te voelen. laat uw waarde volle spullen zoveel mogelijk thuis.
U wordt sterk aangeraden om een aantal weken voor de behandeling te stoppen met roken. Roken vernauwt namelijk de bloedvaten daardoor kunnen er wondstoornissen optreden.
– Gedurende minimaal 3 dagen voorafgaand aan de operatie voldoende water drinken (2-3 liter per dag).

De cliënt  is ervan op de hoogte dat de medische behandeling in het buitenland plaats vindt. De cliënt  dient bij vertrek en gedurende de reis in bezit te zijn van de geldige reisdocumenten, zoals een geldig paspoort en de eventueel vereiste visa, indien noodzakelijk bewijzen van inentingen, vaccinaties en dergelijke. De cliënt moet zelf zorgen voor de transfer naar de plaats van de medische instelling in het buitenland. De reis wordt derhalve niet door Cosmetic-Services verzorgd, voor meer informatie zie Hoe kom ik (goedkoop) in Praag.

De informatie op Cosmetic-Services.nl is informatief en zal nooit het advies en/of de behandelingen van een gespecialiseerde arts vervangen. Omdat iedereen andere wensen heeft kunnen de prijzen en adviezen ook verschillen. Laat u daarom goed informeren.