Arriveren in Praag voor een behandeling bij OB Klinika kliniek gaat als volgt:
Als u een behandeling via ons bij OB Klinika boekt dan is meestal alles inbegrepen vanaf het moment dat u in Praag arriveert (All inclusive pakket), wordt u opgehaald op de afgesproken plek zoals de luchthaven, Station, enz.
Deze kliniek heeft contracten met leuke hotel- en appartement bezitters in Praag maar ze werken ook samen met top hotels als o.a. Ambassador, Hilton, Buddha Bar Hotel Kempinski, Marriott enz. Ze bieden ook luxe privéappartementen in het centrum van Praag. Waar u precies verblijft is afhankelijk van wat de klant wens. Waarschijnlijk krijgt u tijdens uw verblijf ook een persoonlijke assistent toe gewezen.

De pakketten die deze kliniek aanbiedt zijn meestal inclusief:

  • De preoperatieve check-up/uitgebreide consult, in overleg met de plastisch chirurg.
  • De afgesproken behandeling(en), verdoving/Anesthesie, 1 à 2 nachten verblijf in de kliniek+inclusief volpension.
  • Indien van toepassing incl. implantaten.
  • (Oplosbare) hechtingen,
  • Compressie kleding, elastische beha, drukverband, korset, enz.
  • Diensten van een persoonlijke assistent.
  • Documentatie over het verdere verloop van de behandeling in het Engels, controle na de operatie.
  • Transfer van en naar de afgesproken plek zoals de luchthaven, Station, enz.
  • Incl. verblijf in hotel/appartement (indien gewenst boven de kliniek).

Hoelang u in de kliniek of hotel verblijf is natuurlijk afhankelijk van de behandeling die u wilt ondergaan. Voor meer informatie zie ook onze prijslijst voor deze kliniek. Praag is een mooie stad met veel bezienswaardigheden, u kunt via ons altijd een langer verblijf boeken en indien u speciale wensen heeft kunt u deze ook aan ons kenbaar maken wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt het?

Als u besluit om bij OB Klinika een behandeling te ondergaan, dan kiest u voor een betrouwbare en professionele partner die een complete dienstverlening voor een medische behandeling in Tsjechië biedt. Wij zorgen voor alle zaken die verband houden met de organisatie van uw verblijf in Praag en u hoeft zich alleen te concentreren op een goed verloop van de gekozen behandeling. We zullen er ook voor zorgen dat u duidelijk en nauwkeurig wordt geïnformeerd over elke fase van het proces. Hieronder kunt u lezen over het verloop van uw behandeling.

Voor de behandeling

Wij zorgen voor een professionele transfer van de luchthaven (of ander afgesproken afhaal punt) naar uw hotel of appartement, waar u wordt verwelkomd door een medewerker van OB Klinika, deze is ook uw persoonlijke assistent tijdens uw verblijf. Deze staat klaar om u te helpen met alles wat samenhangt met uw behandeling of indien gewenst met andere diensten. Onmiddellijk na aankomst, ontvangt u alle informatie over uw behandeling, evenals het tijdschema. Uw assistent zal u (meestal de volgende dag) vergezellen naar de kliniek, u kunt dan kennismaken met uw chirurg en deze zorgt ervoor dat u zich vertrouwd voelt. Hier ervaart u de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en krijgt u een gedetailleerde uiteenzetting van de behandeling. De medische staf zal u uitleg geven over alle noodzakelijk uit te voeren testen.
Als iets niet duidelijk is of als u nog vragen heeft dan staan wij altijd voor u klaar.

Behandeling en verblijf in de kliniek

Zodra de tests goed beoordeeld zijn en het duidelijk is dat de behandeling plaats kan vinden, zal de chirurg de operatie uitvoeren. Als bij deze procedure geen overnachting noodzakelijk is, wordt u al vrij snel na de operatie naar uw hotel of appartement gebracht, anders verblijf je in de kliniek volgens de aanbevelingen van de chirurg. In beide gevallen zult u een lijst van de postoperatieve handleiding ontvangen, de arts zal u persoonlijk, duidelijk uitleggen hoe verder te gaan na de ingreep, zodat u weet hoe u het beste resultaat kunt behalen. Gedurende deze fase, krijgt u van OB Klinika een persoonlijke assistent en deze is altijd volledig voor u beschikbaar.

Na de operatie en vertrek naar huis

U zult normaal gesproken een paar dagen in Tsjechië verblijven volgens de aanbevelingen van uw chirurg, dit is om te rusten en om de wonden te laten genezen en indien noodzakelijk voor na controles. Meestal op de derde of vierde dag na het verlaten van de kliniek zal u na goedkeuring van de specialist naar huis mogen vertrekken inclusief alle noodzakelijke documentatie voor uw (huis)arts.
U zult bij uw geplande vertrek naar huis begeleidt worden naar de luchthaven, treinstation of ander afgesproken vertrekpunt.